Комшиски проблеми

Сподели го ова преку:


Некој ѕвони на вратата:

-Повелете?-Здраво комшија, јас сум комшиката oд горниот кат…

-Да, ве знам, повелете.

-Дojдoв поради инцидентот со син ми. Ви ги скршил фарот и трепкачот на колата со топката.

-Да, точно е.

-Е па, cте му рекле дека ако не ги платиме, ќе му ја еб*те мајката!

– Да, точно е и тоа, така му реков.

– Е па, моментално сме во некоја криза и немаме доволно пари за да платиме, па еве, јас дојдов.Сподели го ова преку:

Слични Објави