Научници тврдат дека можат успешно да реконструираат до 27.9% од отпечатоците на прсти – без воопшто и да го видат отпечатокот

Научници тврдат дека можат успешно да реконструираат до 27.9% од отпечатоците на прсти – без воопшто и да го видат отпечатокот

7 Животински супермоќи: Работи што нашите крзнени (и пердувести) пријатели можат да ги направат, додека ние изгледаме беспомошно

7 Животински супермоќи: Работи што нашите крзнени (и пердувести) пријатели можат да ги направат, додека ние изгледаме беспомошно