Лекарска навигација

Сподели го ова преку:


Додека гинекологот прегледува пациентка, забрзано влегува очниот лекар во амбулантата и веднаш прашува:

-Колега, ти од каде ги купи тогаш тие деловите за Фиатот?-Вака… Се сеќаваш кај застанавме пред некој ден на булеварот? Тука вртиш десно и продолжуваш околу 300 метри до фонтаната. Ја заобиколуваш фонтаната и тука е првата продавница лево.

Во тој момент од гинеколошкиот стол се слуша силна воздишка.

-Госпоѓице, да не ви се слоши?!

-Не докторе, добра сум. Ама, ќе може ли да ја заобиколите фонтаната барем уште еднаш?Сподели го ова преку:

Слични Објави