Македонец во пеколот

Сподели го ова преку:


Македонец починал и го распределиле во пеколот.

Ѓаволот за да му одреди казна, го прашал:– Овде има 8 лути ракии, колку можеш да испиеш?

– 9!

– Е како 9, кога има само 8?

– Секогаш си носам една во џебот!

– Хмм, добар си! Ми те фаќа окото… Ако појдеме во една соба со 8 жени, со колку „завршиш работа“?

– Со 9!

– Е како со 9 бе?!

– Па, и тебе ми те фаќа окото…Сподели го ова преку:

Слични Објави