Награда за точен одговор

Сподели го ова преку:

Доаѓа мажот дома од кафана и вели на жената:

– Жено, ако погодиш нешто, ќе падне секс!
Што е тоа мало, ситно, на четири нозе, има опашка и мјаука?

– Крокодил!

– Браво мори жено, значи ништо не ти мрда, нема нешто што ти не знаеш…

Сподели го ова преку:

Слични Објави