Чекан

Сподели го ова преку:

-Синко, оди кај комшиите и побарај чекан.

Синот оди и по неколку минути се враќа.

-Татко, не сакаат да го дадат чеканот.

-Значи какви циции, неверојатно. Добро, тогаш оди во визба, донеси ми го нашиот чекан.

Сподели го ова преку:

Слични Објави