Инфекција од мислење

Сподели го ова преку:

Цветко го прашува Трпе:

-Абе што си таков во окото?

-Инфекција од мислење….

-Како бе мислење?

-Епа така, мислев дека Трпана ќе ме промаши со пепељарата.

Сподели го ова преку:

Слични Објави