Вакцина

Сподели го ова преку:


Муштерија – Здраво, бараме маса за 2ца.
Вратарот – Имате сертификат?
Муштерија – Леле, сум го заборавил дома.
Вратарот – Ај стави 5 денарка на рамо.
==ја става паричката, таа паѓа==
Вратарот – Абе бегај тргај се од вратата, не прај гужва!

Сподели го ова преку:

Слични Објави