Мали французи

Сподели го ова преку:


Три французинчиња на возраст од 8, 10 и 12 години, шетаат низ Парис.

Додека поминувале покрај некое хотелче со ниски прозори, најмалото здогледало американски млад брачен пар како води љубов во една од собите и ги запрашало другарчињата:-Што прават оние?

10 годишникот погледнал и возвраќа:

-Ах, ништо. Па тие само водат љубов.

На тоа 12 годишникот додава:

-…и тоа прилично лошо.Сподели го ова преку:

Слични Објави