Хемисфери

Сподели го ова преку:

Англичанец и французин на забава.

Англичанецот крева чаша вино и вели:

-Наздравувам за поубавата половина на двете хемисфери!

Французинот крева чаша вино и возвраќа:

-А јас, наздравувам за двете хемисфери на поубавата половина!

Сподели го ова преку:

Слични Објави