|

Среќна жена – најсреќна

Сподели го ова преку:


Сите мислат дека жената е најсреќна кога има добар секс. Тоа воопшто не е точно. Среќна е и тогаш, да, но НАЈСРЕЌНА е кога си има направено ручек за два дена.

Освен, можеби во ситуација кога:-Жено, што има за ручек?

-Ништо.

-Значи, исто како вчера.

-Е па, вчера зготвив за два дена, де.

.

.

.

.

.

-Добро, ај ти сега ќотек че јадеш, ама јас што да јадам?!Сподели го ова преку:

Слични Објави