Полициска љубов во WC

Сподели го ова преку:


И полицајците се луѓе, знаат за љубов. А понекогаш се раѓа и по некоја полициска љубовна врска помеѓу колега и колешка. Но, каде би ги бркале своите љубовни активности додека се на должност?

Ова е случка каде на надзорна камера е фатен еден обид за љубовен акт помеѓу колега и колешка, кои заслепени од љубовта, за момент забораваат од каде и како собираат докази од случки на јавни места.Додека се во јавно WC, најпрво почекуваат сите да излезат, а потоа преминуваат во акција. Што ќе се случи, видете сами.

*видео снимката не е долга, трае 45 секунди 😉Сподели го ова преку:

Слични Објави