Како правилно да се припремите за одење на бензинска станица

Сподели го ова преку:

Во овие тешки времиња, успеавме да Ви обезбедиме информација како полесно да ги поднесете високите цени на горивата на бензинските станици.

Нашата редакција испрати прашање до владата и регулаторната комисија, со барање за совет за граѓаните како да се припремат за да го намалат шокот од високите цени при одење на бензинска станица. И од двете места го добивме истиот одговор, кој во продолжение го споделуваме со вас:

Правилен начин на припрама за одење во бензинска станица
Сподели го ова преку:

Слични Објави