Еве како реагира американка кога ќе ѝ го поскапиш горивото

Сподели го ова преку:


Девојчето е изненадено од цената на горивото. За 98 долари се нервира бе…

Ех бе девојче, ами замисли како е ако ти треба четврт до третина од платата (500 до 700 долари) за да наполниш еден резервоар…Си замисли?

Е па тоа нам ни е дамнешно секојдневие.

А ти креваш паника за некои 10% од платата за цел резервоар… Глупости, само нешто да се кажувало.

Ако го чита ова, или некој може некако да ѝ испрати линк, еве како би можела да се спреми следниот пат за да помини побезболно.Сподели го ова преку:

Слични Објави