Нервоза

Сподели го ова преку:

Кога ќе ме изнервираат дома, заминувам на работа.
Ме нервираат и на работа, не дека не. Ама таму барем ми плаќаат.

-Нервозен Тип
Биди даскал, пиши нѝ петка:

Сподели го ова преку:

Слични Објави