Куќна слава – инструкции – хау ту (апдејтед)

Сподели го ова преку:


Време е на куќни слави. Ние не сме некои големи љубители на читање инструкции и хау ту, бидејќи нели, ние сме Македонци и самите се’ си знаеме најдобро. Затоа, одлучивме да споделиме едно видео во кое нашиот познат стенд-ап комичар Марјан Георгиевски од Битола, објаснува како тој процес отприлика се одвива, за да нема посебни непријатни изненадувања.

Тој најпрво ќе Ви објасни како почнува припремата, како се припремаат жените за овој голем, важен и свечен настан, како и тоа кои се обврските на мажот.Секако, следува и јасно објаснување околу тоа кои гости доаѓаат и што треба да очекувате од нив.

Ама доста раскажуваме ние, да не згрешиме нешто, погледнете го видеото.

А еве и апдејт, со сите детали од денешниве модерни времиња 🙂Сподели го ова преку:

Слични Објави