Дугмето за собирање на кабелот

Сподели го ова преку:

Го знаeте ли она дугмето на правосмукалката што го собира кабелот,
Е мене ми фали такво за јазикот понекогаш. 🙂

Извор; Весела Тајфа

Фото: furulevi

Сподели го ова преку:

Слични Објави