Со добар адвокат – немаш гајле

Сподели го ова преку:

Вчера заработив казна од сообраќајната полиција.

Адвокатот успеа да ги убеди судиите дека при брзина од 186км/ч,
знакот за ограничување на 40 км/ч – не се забележува.

Извор: Бумеранг
Фото: Chris Yarzab – Flickr
Сподели го ова преку:

Слични Објави