Миленичиња или Стока?

Сподели го ова преку:


Луѓето често чуваат животни. Ама едните ги викаат миленичиња, а другите – стока.

Во овој стенд-ап настап, нашиот познат стенд-ап комичар Никола Тодороски, се запрашува кои се разликите помеѓу нив, како и што би било ако миленичињата се третираат како стока, а стоката како миленичиња.Милениче или стока – Никола Тодороски

Ако Ви се допадна видеото, можете да се претплатите на YouTube каналот на Никола на овој линк.

Фото Doruk Yemenici на UnsplashСподели го ова преку:

Слични Објави