Значи, што ли не вкуси Андријана Алачки, па и ова

Сподели го ова преку:


Андријана Алачки редовно ги вкусува рецептите на нејзините гости во емисијата. И секогаш тоа е проследено со „мммм-мх-мх-мх“… Е па, ај да видиме што пробала во оваа емисија…

Фото Mockaroon на UnsplashСподели го ова преку:

Слични Објави