|

Младите во Прилеп се забавуваат исто како и младите во Германија

Сподели го ова преку:

Просто е неверојатно што покажа истражувањето кое го спроведе тимот на НЕОЗБИЛНО, но откако подглабоко размисливме, сфативме дека всушнсот, не е просто неверојатно, туку неверојатно просто.

Младите во Прилеп, се забавуваат исто како и колку младите во Германија. И не само во Прилеп, туку во поголемиот дел во Македонија. Забавата во главниот град, но и во Битола е дефинитивно на повисоко ниво во споредба со забавата во Прилеп.

Доколку сѐуште се прашувате како е можно Прилеп да нуди иста забава за младите како и Германија, само сетете се на фактот дека во Германија – нема забава. Веднаш вратете се на работа!

Сподели го ова преку:

Слични Објави