|

Вака се сака Македонија – дури и од дијаспора

Сподели го ова преку:


Марија на матурска во Берлин отиде во Македонска народна носија
Марија со нејзините родители Игор и Бети Кирески со потекло од Гостивар, живеат и работаат во Берлин-Германија.
Браво Марија, ти си пример за многу твои врснички во Македонија, покажа како се сака и претставува Македонија.
Македонска нација се гордее со Марија Киреска-Македонка. Julie Bubev на ФБ групата Viva Macedonia Culture & History || Да живее Македонија Култура и Историја

Ова е објава која се појави на ФБ групата Viva Macedonia Culture & History || Да живее Македонија Култура и Историја пред помалку од 1 час од пишувањето на оваа објава.Да, Марија покажа како се сака Македонија. Дефинитвно е потребна храброст, но и цврст карактер за да се донесе ваква одлука.

Оригиналната објава можете да ја видите на овој линк.

Нам нѝ останува само да ја поздравиме Марија и да ѝ честитаме за матурирањето.Сподели го ова преку:

Слични Објави