Како (не)правилно се мести тоалетна хартија

Сподели го ова преку:


Секој човек си има различна желба околу начинот на кој преферира да ја мести тоалетната хартија на држач.

Секако, обично мајките ги диктираат правилата во домот околу ваквите ситници, но не секогаш децата разбираат правилно. Еве како понекогаш се случуваат сериозни недоразбирања околу фамозниот начин за правилно местење на тоалетна хартија 🙂тоалетна хартија
(Не)правилно наместена тоалетна хартија

Можеби попрактично би било да му покаже со показна вежба?Сподели го ова преку:

Слични Објави