Секс на јавно место

грмушка
Сподели го ова преку:


Некаде околу полноќ, поминува полицаец низ парк и забележува како се ниша некоја грмушка. Го зема пендракот, се приближува до жбунот и свикува:

-Што правиш тука?!Еден дечко, збунето му одговара:

-Ами еве… сексам…

Полицаецот остро му возвраќа:

-Секс на јавно место, а? Казната е 5000!

Типот нема што да прави, вади 5000 и му плаќа, а полицаецот продолжува низ паркот. Понатаму здогледува уште една грмупка кога се ниша …целата приказна се повторува и така уште неколку грмушки, додека на една од грмушките по информацијата дека казната е 5000, следува поинаков развој на настанот. Дечкото разбарува по фармерките, му го нема ќесето, па ѝ се обраќа на девојката:

-Маче, а бе да не имаш 5000? Изгледа ќесето ми останало в кола…

Полицаецот кога го слушнал ова, веднаш изреагирал:

-Аха! Двајца сте?! Е тогаш казната е 10 000!

Фото Vezeteu Davidна UnsplashСподели го ова преку:

Слични Објави