Промена на цените на горивата на полноќ!

Сподели го ова преку:


На бензинска:

-Дечко, ај да туриме за 200 денари!-Во ред господине, за 5 минути, на полноќ ќе се сменат цените!

-Така ли?

-Па да, нели видовте на вестите?

-Не видов. Добро, тогаш полни до крај.

Дечкото му го полни резервоарот го крај.

-Готово. Тоа ќе кошта 3.500 денари.

-Повели. А се извинувам, колку поскапува бензинот?

-Кој спомна поскапување? Поевтинува за 5 денари/литар.Сподели го ова преку:

Слични Објави