|

ВИДЕО: 36 „УПС“, „ОФФ“ И „УФФ“ СИТУАЦИИ ЗА САМО 3 МИНУТИ

Сподели го ова преку:


На секоја од овие ситуации се извикува „упс“, „офф“ или „уфф“, ама најважниот дел е дека кога дел не би биле и жални, или болни, тогаш сите би биле смешни.

Сподели го ова преку:

Слични Објави