|

ИНТЕРВЈУ: Како да добиете Македонско државјанство – со сите точни одговори (освен првиот)

Сподели го ова преку:


Ние сеуште не можеме да разбериме зошто некој би барал Македонско државјанство, а уште помалку како?
Македонец не се создава – Македонец се раѓа …ама, во ред. Ете, постои и таква опција, па да разгледаме.

Еве како се одвива едно такво интервју, кога кандидатот е поприлично спремен (само првото го згреши).Ако сакате редовно да ги добивате најновите неважни (ама забавни и смешни) вести, употребете го ѕвончето (долу – десно) на странава. За да се осигурите дека нема ништо да пропуштите, лајкнете нѝ ја ФБ страната на овој линк, а посебна чест и задоволство би нѝ претавувало ако нѝ се прикличите и на ФБ групата, каде што можете да бидете дел од нашите дописници и да се дружите со луѓе на кои приоритет им е насмевката – како нас 🙂Сподели го ова преку:

Слични Објави