Несекојдневни ситуации

Сподели го ова преку:


Многу е важно среде зима да ви биде топло, но немора вашиот камин да изгледа на нуклеарен реактор.

Исто така е важно да го држите вратничето за ложење, затворено.Иако е време на корона пандемија, секогаш снабди се со доволно зимница.

Кога припремаш за слава а се’ те потсеќа колку време немаш седнато пред компјутерот.

Порано ни под разно не би седел во иста соба со неа, ама сега….

Ако ти досадуваат комшиските деца, има начин да се оттарасиш

Во зимските денови додека се досадуваш низ дома, пали авионот и летај си

Но штом дојде пролетта, нема спас од работа, ќе дојде време за расадникот

Ако работиш напорно, важно е да имаш мотивација за што би ги потрошил парите. Нов автомобил?

Прелистај си понекогаш стари фотографии од своето детство, можеби ќе се потсетиш колку убаво било

А можеби ќе си најдеш и некои за уценувањеСподели го ова преку:

Слични Објави