Тешка супа

супа
Сподели го ова преку:

Во мое време, супа беше супа. Си сркаш и бркаш работа.

Сега, многу математика вовеле во јадењето на супа бе…

После ова, мислам дека сепак најдобро би било да си се префрлам на грашак.

Сигурно си е сигурно.

супа
Математичка супа
Сподели го ова преку:

Слични Објави