Храбар маж

храбар маж
Сподели го ова преку:


ХРАБАР MАЖ

Даоѓаш дома среде ноќ. Жена ти е веќе во кревет, но сеуште не заспала. Земаш столица и седнуваш покрај кревет, а на нејзиното прашање:

-Што правиш???, одговараш:-Сакам да седам во прв ред кога ќе почне циркузот.

ПОХРАБАР МАЖ

Доаѓаш дома среде ноќ, добро испијанет, жената те чека со метла в раце, а ти ѝ велиш:

-Ќе чистиш среде ноќ, или се спремаш да одлеташ некаде?

НАЈХРАБАР МАЖ

-Си доаѓаш дома среде ноќ, мирисаш на женски парфем и имаш кармин на кошулата. На жена ти ѝ велиш:

-Ајде, ти си на ред!!!

НЕВЕРОЈАТНО ХРАБАР МАЖ (се верува дека е митско суштество)

-Доаѓаш дома среде ноќ со љубовницата, а на женати ѝ намигнуваш и ѝ шепнуваш:

-Преправај се дека си ми сестра 😉Сподели го ова преку:

Слични Објави