Инфлуенсерка во книжарница

инфлуенсерка
Сподели го ова преку:


Инфлуенсерка влегува во книжарница:

-Добар ден, би сакала да си купам една книга.-Секако госпоѓице. Каква книга поточно би сакале?

-Па, некоја што ќе ми одговара со овој костим за капење.

influenserka

-Мхм… Сакате сина, да биде во тон со костимот за капење, или би сакале да ви понудам некоја во контраст, на жолто, за да се истакне книгата?

-Подобро во контраст.

-Одлилен избор госпоѓице и јас мислам дека така е подобро. Ви препорачувам нешто помеѓу 200 и 300 страни. Ако е многу тенка книгата може да ви фатат сеир или чувај боже да помислат дека сте само на викенд, а не на летување. А ако е многу дебела книгата, па може не дај боже, да помислат дека не ја читате. Освен тоа, поголема книга зафаќа и повеќе багажен простор, а ги знаете какви се оние од Wizz Air…Сподели го ова преку:

Слични Објави