Среќа

Сподели го ова преку:

Седат в дневна маж и жена…

Тој: Ех, женооо… Се сеќаваш ли колку бевме среќни пред 7 години?

Таа: Пред 7 години уште не се познававме бе, идиоту!

Тој: Е па затоа де.

Сподели го ова преку:

Слични Објави