Леле бе, утре е понеделник

Сподели го ова преку:


Сите знаеме дека ретко кој го сака овој прекрасен ден наречен Понеделник. После убаво поминат викенд ама баш на никој не му се оди на работа за да дочека пак да дојде Петок и да „се издува“ онака викендашки. Но, што е, тоа е, на работа мора да се оди без разлика дали те бива или не за работата што ја работиш.

Еве неколку „ЕКСПЕРТИ“ на рабоно место во Понеделник:

Сподели го ова преку:

Слични Објави