Триаголник

Сподели го ова преку:


Жената излегува од бањата и му вели на мажот: -Срце, го избричив триаголникот долу, знаеш ли што значи тоа?
Мажот погледнува сомнително и одговара: -Пак го затна сифонот?!

Сподели го ова преку:

Слични Објави