Новогодишни честитки од познатите

новогодишни честитки
Сподели го ова преку:


Се ближат новогодишните и божиќните празници, па повеќе познати личности се појавија со новогодишни честитки упатени кон Македонската јавност.

За новогодишните честитки да стигнат до јавноста, посебно се погрижи Жаре, преку своето шоу Еден на Еден, каде во најновата најава за емисијата која ќе се објави в година, поточно во првата Недела во 2022-ра година, во 18:40Погледнете го видеото во кое новогодишните и божиќните празници ги честитаат Mr. Bean, Стево Пендаровски, Кили, Александар Вучиќ, Никола Груевски, Златко Калински, Раде Шербеџија, Ѓорѓе Иванов, Мето Јовановски, Слаткар, Васко Ефтов и Стојанче Ангелов.

Новогодишни честитки од познатите

Одлични се, нели?

Фото Ilyuza Mingazova на UnsplashСподели го ова преку:

Слични Објави