4 основни грешки кои луѓето ги прават со своите автомобили

Сподели го ова преку:


Скоти Килмер е пензиониран автомеханичар од САД кој има висока репутација во својата област. На Јутуб се појави пред неколку години и реши да снима видеа за да им помогне на луѓето околу некои заблуди за автомобилските проблеми како и совети за тоа како да си го одржувате автомобилот. Ние редовно го следиме и учиме секогаш по нешто ново од Скоти. Заследете го и вие на Јутуб, можеби ќе заштедите некоја пара, без да шетате по мајстори.

Сподели го ова преку:

Слични Објави