Осамена?

Сподели го ова преку:


Ако немаш никого и си сама за празниците, јави ми се.

Ако сакаш дискреција – гарантирам, а и добро плаќам.Потребна ми е твојата маса и неколку столици, секако не ги користиш.Сподели го ова преку:

Слични Објави