Зошто жените не одат во војска?

Сподели го ова преку:

-Тато, зошто во војска одат само мажи? Зошто не одат и жени?

-Како „зошто“ бе синко?! Ако не ти е јасно, само замисли ја твојата луда мајка со пушка…Фото:

Rob Beyer
Биди даскал, пиши нѝ петка:


Сподели го ова преку:

Слични Објави