Згодна жена

Сподели го ова преку:

Пеце и вели на жена си:
– Леле мила алхохолот колку те прави згодна.
– Ама Пеце јас не пијам.
– Е знам де, јас пијам. 😀

5/5 - (1 vote)
Сподели го ова преку:

Слични Објави