Сакате ли да се насмеете, или не?

Сподели го ова преку:


Маж и жена отишле кај психолог. Мaжoт се жали дека веќе подолго време немале интимна блискост со сопругата. Психологот го замолил мажот да излезе, за да поразговара со жена му.

По краток разговор таа признала:-Видете, докторе, неодамна го избркаа мажот ми од работа. Немаме доволно пари. Cекое утро одам на работа со такси. Шоферот секогаш ме прашува:

-„Ќе плаќаме, или не!?“ – Јас избирам „или не“.

Додека помине „или не“, задоцнувам за работа. Шефот ме вика во својот кабинет и прашува:

-„И сега? Да те се избркам од работа, или не?!“ – повторно избирам „или не“.

Враќајки cе дома пак „или не“. А дома веќе сум без сили за мажот. Докторе помогнете!

По сето ова, докторот се замислува малку и ѝ вели:

-Па, да му го раскажам сето ова на маж ви, или не? Photo by shixart1985 on FoterСподели го ова преку:

Слични Објави