|

Работно време во јавна администрација

Сподели го ова преку:

Откако ја видовме сликава од нашата јавна администрација која е неверојатно посветена на работата, никако не можеме да се соземеме.

Како е можно нормален човек да издржи толку долго работно време во кое директно комуницира со странки?

После, не Ви е јасно зошто барале покачување на платата?Па со ваква посветеност и двојно плата им е малку.

5/5 - (1 vote)Сподели го ова преку:

Слични Објави