Македонија се претставува во најубаво светло

Сподели го ова преку:


Да се научи македонска детска песна, од страна на германски деца треба да имаш најголема желба да ја претставиш Македонија во најубаво светло.

Браво Jasna Gulevski

Сподели го ова преку:

Слични Објави