Жежок Афродизијачки Коктел

Сподели го ова преку:


Состојки:

  • 60 мл текила
  • 30 мл свеж сок од лимон
  • 15 мл агаве нектар или агаве сируп
  • Неколку коцки мраз

Упатство:  1. Во чаша со капаче, ставете ја текилата, свежиот сок од лимон и агаве нектар.
  2. Додајте коцки мраз и затворете ја чашата со капаче.
  3. Добро затресете за да се измешаат состојките.
  4. Турете го пијалокот во коктел чаша.
  5. Додадете неколку коцки мраз за да го задржите напитокот ладен.

Овој напиток е поедноставен, но ефективен за подигнување на атмосферата и стимулирање на страста. Текилата е позната по својата влијателност, а свежиот сок од лимон и агаве нектарот му додаваат свежина и благ вкус, што може да го подобри уживањето.Сподели го ова преку:

Слични Објави