Полициска љубов во WC

Сподели го ова преку:

И полицајците се луѓе, знаат за љубов. А понекогаш се раѓа и по некоја полициска љубовна врска помеѓу колега и колешка. Но, каде би ги бркале своите љубовни активности додека се на должност?

Ова е случка каде на надзорна камера е фатен еден обид за љубовен акт помеѓу колега и колешка, кои заслепени од љубовта, за момент забораваат од каде и како собираат докази од случки на јавни места.

Додека се во јавно WC, најпрво почекуваат сите да излезат, а потоа преминуваат во акција. Што ќе се случи, видете сами.*видео снимката не е долга, трае 45 секунди 😉

4/5 - (1 vote)Сподели го ова преку:

Слични Објави