|

Глупавоста е пуштена на најјако

Сподели го ова преку:

Во пресрет на она што не очекува во новата година, редно е да се потсетиме што се случуваше во минатата.
Нашите пријатели од FailArmy имаат одлични видео инсерти од најглупавите лански моменти.
Па да го погледнеме видеото:

5/5 - (1 vote)

Сподели го ова преку:

Слични Објави