|

Муабетот со психијатарот

Сподели го ова преку:

-Бев на психијатар…
-И шо ти кажа?
-Шо си чекал до сега?!

Извор: Неозбилно

Фото cottonbro од PexelsБиди даскал, пиши нѝ петка:


Сподели го ова преку:

Слични Објави