Како се прават огномети?

Сподели го ова преку:


Во овие празнични денови, скоро секој сака да испука јако по некоја петарда. Тие се навистина опасни ако нестручно се ракува со нив и можат да доведат до трајни последици по здравјето.
Да погледнеме на кратко во следното видео како се прават поголеми експлозиви:

Сподели го ова преку:

Слични Објави