Сообраќај

Сподели го ова преку:

Кога ќе видиш, страшно е колку лудаци возат автомобили по улици.

Просто, да му е страв на човек да си купи возачка дозвола.

Биди даскал, пиши нѝ петка:
Сподели го ова преку:

Слични Објави