Извиднички маки

Сподели го ова преку:

Петар знае точно што сака, а што не сака и има сосем нова, подобра визија за извидништвото на иднината.

Треба точно да се знае каде се оди, како се оди и што се јаде.

Снеже некако лошо избира рути, а посебно храна.5/5 - (2 votes)Сподели го ова преку:

Слични Објави