Извиднички маки

Сподели го ова преку:


Петар знае точно што сака, а што не сака и има сосем нова, подобра визија за извидништвото на иднината.

Треба точно да се знае каде се оди, како се оди и што се јаде.Снеже некако лошо избира рути, а посебно храна.Сподели го ова преку:

Слични Објави